Проект: «Зміцнення потенціалу з розробки законодавства щодо молоді»

youth

Термін реалізації проекту: з грудня 2013 року по листопад 2014 року

Фінансування: Програма МАТРА посольства Королівства Нідерландів в Україні

Основна мета: покращити спроможність молоді, молодіжних організацій, виконавчої влади та суб’єктів законодавчої ініціативи щодо розробки сучасного законодавства щодо сталого розвитку молоді в Україні.

Географія реалізації проекту: Національний проект, Луганська, Чернігівська область та місто Київ.

Діяльність за проектом:

1. Проведено соціологічне дослідження з метою аналізу проблем та прогалин у сучасному законодавстві щодо молоді, винайдення оптимальних шляхів залучення молоді до процесу прийняття рішень, в т.ч. на місцевому та національному рівнях.

2. Результати дослідження представлені та обговорені на двох регіональних (Луганська та Чернігівська області) та національному семінарах (м. Київ) серед фахівців та експертів з молодіжної політики, представників державного, недержавного секторів та науковців; опубліковано брошюру "Звіт дослідження: Прогалини та потреби в національному законодавстві та місцевій політиці в Україні"

Круглий стіл 29.04.2014 1

3. За результатами проведеного дослідження, громадського обговорення та Всеукраїнського засідання за круглим столом, проведеного з метою удосконаення нормативно-правової бази з питань молоді, було підготовлено законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень молодіжної політики)».

4. Організовано круглий стіл "Можливості он-лайн технологій у спілкуванні з молоддю".

Круглий стіл по он лайн технологіям для молоді 07.07.2014 2

5. Проведено вебінар "Ніяких рішень про нас без нас", із відеозаписом вебінару можна ознайомитись на YouTube каналі організації.

6. Проведено дводенний тренінг "Ніяких рішень про нас без нас", у я кому взяли участь представники молоді із усіх регіонів України.

с картой украины copy

DSC 8967

7. За результатми тренінгу опубліковано методичні рекомендації - "Посібник для молоді: жодних рішень про нас без нас".

8. Проведено засідання підсумкового круглого столу "Молодь обирає курс на Євроінтеграцію: зміни до молодіжного законодавства в Україні".

9. Профільним комітетом Верховної Ради України розглянуто та підтримано законопроект №1248 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень молодіжної політики)»

Новини

За додатковою інформацією, звертайтеся до МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» за адресою м. Київ 01133, б-р Лесі Українки,34, офіс 213, www.lhsi.org.ua за тел.: + 38044 5282127, або по e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Please publish modules in offcanvas position.